Rolfstone

Sport oordopjes voor tijdens het hardlopen, in de gym of op de skatebaan

Ben jij een echte sportliefhebber, en wil je alles uit je sport ervaring halen? Dan zijn goede sport oordopjes essentieel om aan te schaffen. De Nova sport oordopjes van Rolfstone helpen je om jezelf te pushen tot de eindstreep. Of je nu atletiek doet, professioneel voetbal speelt, iedere ochtend hardloopt of vaak op de skatebaan te vinden bent; Nova Sport oordopjes zijn er voor iedere atleet die alles uit zichzelf wil halen.

Rolfstone
Nova Sport

Productfoto Rolfstone Nova Sport

Beste voor sport

1018 reviews

Rolfstone
Neo

Geweldig geluid

756 reviews

Rolfstone
Riva

Veel voor weinig geld

271 reviews

Maak het jezelf makkelijk met sport oordopjes draadloos

Sport oortjes van Rolfstone zijn gemaakt voor de sporters die bewegen. Daarom heeft een team van audio-specialisten en designers er alles aan gedaan om jouw sportervaring zo comfortabel mogelijk te maken. Als je lichaam pijn doet, wil je niet afgeleid worden door sport oortjes die uit je oren vallen. Ideaal zijn dus sport oordopjes draadloos.

Sport oortjes met eartips voor jouw oren

Rolfstone voorkomt dat oortjes uit je oren vallen door sport oortjes te produceren die met verschillende eartips komen voor je oren. Zo heb je geen last van oordopjes die uit je oren vallen. De eartips worden meegeleverd in de maten S, M en L. Dit is niet alleen belangrijk voor het comfort. Je zult namelijk ook merken dat goed zittende eartips de kwaliteit van de audio van de wireless earbuds verbeteren.

De wingtips voor je sport oordopjes draadloos

Maar, is dit genoeg? Als je als sporter echt vrij wilt kunnen bewegen, kunnen je sport oordopjes wel wat hulp gebruiken. De wingtips van de Nova Sport oortjes van Rolfstone zorgen ervoor dat je oordopjes niet uit je oren vallen als je je hoofd kantelt. De wingtip is gemaakt van siliconen. Deze klem je in je oorschelp. Door het siliconen materiaal blijven de bluetooth oordopjes zelfs als je op de kop hangt, zitten. Ook de wingtip wordt in twee verschillende maten geleverd. Zo ben je er zeker van dat je sport oortjes koopt die bij jouw oren passen.

Beter presteren met sport oortjes

Wil jij ook alles uit jezelf halen? De Rolfstone Nova Sport oordopjes draadloos bieden de allerbeste kwaliteit audio aan voor een betaalbare prijs. Luister tijdens het sporten naar de beste podcasts of muziek zonder onderbrekingen, en blijf van begin tot einde in je flow. In de Rolfstone Nova sport oordopjes zit een extra bass, zodat jij extra hard kunt knallen. De oordopjes van Rolfstone zijn spatwater bestendig en zijn IP64 gecertificeerd. Dit houdt in dat je zo veel kunt zweten als je wilt, zonder dat je oordopjes je in de steek laten. Je kunt met de sport oordopjes draadloos van Rolfstone ook in weer en wind trainen. No excuses!

De Nova sport: de keuze van atleten

De Nova sport oordopjes van Rolfstone hebben een handige USB C aansluiting. Laad je USB C oortjes gemakkelijk en snel op. Geniet tot wel 25 uur lang van de beste audio tijdens je training. De sport oordopjes draadloos zijn speciaal gemaakt voor sporters. Door hun robuuste ontwerp kunnen de oordopjes tegen een stootje. Ben je ook benieuwd of de Rolfstone oordopjes iets voor jou zijn, maar heb je vragen? Stuur een WhatsAppje of bel ons op 06 83993993, of stuur een email naar service@rolfstone.com.

Test 69