Rolfstone

Over Rolfstone

Rolfstone is een Nederlands bedrijf. We zijn dus altijd bereikbaar én we spreken jouw taal. We houden de prijs laag, de kwaliteit hoog en de service persoonlijk. Hoe dat kan? Wij zijn rechtstreeks betrokken bij de productie, daardoor kunnen we snel schakelen. Iedereen bij Rolfstone weet alles over de draadloze oordopjes, dus servicevragen zijn zo beantwoord!

Producten en service van goede kwaliteit, dat is waar we bij Rolfstone voor staan. Die kwaliteit kunnen wij leveren, omdat we zelf aan de knoppen draaien. Wij zijn verantwoordelijk voor het design, de productie, marketing, verkoop en service. We laten niets aan het toeval over.

We stellen ons graag even voor.

Het verhaal achter Rolfstone

Het ontstaan van het idee
Met een gemeenschappelijke voorliefde voor draagbare elektronica, zijn we op zoek gegaan naar nieuwe trends in deze markt. We kwamen uit bij volledig draadloze oordopjes; ideaal als je aan het sporten bent, tijdens een wandeling, op de fiets, of in de auto. Muziek luisteren en handsfree bellen zonder draadjes die in de weg zitten, een draadloze trend die het straatbeeld inmiddels domineert. En we merkten zelf al snel: als je eenmaal draadloos bent gewend, wil je niet meer terug!

Van idee naar product
Oké, volledig draadloze oordopjes dus. De volgende stap was onderzoeken wat er al beschikbaar was op de markt. We kwamen er al snel achter dat de enkele modellen die werden aangeboden, vaak erg duur waren en niet eens een echt goede verbinding hadden. Dus gingen we zelf op zoek naar producenten van volledig draadloze oordopjes. Na een lange zoektocht en intensieve testperiode, zijn we uitgekomen bij onze eerste producent. Met de jarenlange ervaring van deze producent in de wereld van draadloze oordopjes, heeft dit bedrijf altijd toegang tot de allernieuwste technologieën in de branche. Dit én de openheid die zij naar ons hebben getoond, is voor ons de doorslaggevende factor geweest om met deze producent in zee te gaan. De fabrikant bevindt zich in de Chinese stad Shenzhen, het centrum van de nieuwste technologie op het gebied van elektronica.

Blijven verbeteren
Met de start van deze samenwerking, begon ook de verkoop van draadloze oordopjes. In kleine aantallen, om de markt te testen en om reacties van onze klanten te peilen. Al deze feedback hielp ons het product steeds meer te perfectioneren. Zo waren wij een van de eerste aanbieders van draadloze oordopjes met Bluetooth 5.0.

Bekijk ook eens onze oortjes, wireless earbuds en bluetooth oortjes.

Een open bedrijfsvoering

Wij zijn een open bedrijf. We staan open voor de feedback van onze klanten en we zijn transparant over de productie van onze oordopjes. Als klanten vragen waar de oordopjes vandaan komen en hoe het productieproces eruit ziet, dan geven wij een eerlijk antwoord.

Dat kan ook, want wij zitten met onze neus bovenop het proces. We bezoeken onze productiepartner regelmatig om dit mogelijk te maken. Zo kunnen wij waarborgen dat onze oordopjes op een eerlijke manier worden gemaakt.

Direct naar jou

Voor de beste service

We willen zonder tussenhandelaar aan onze klanten kunnen leveren zodat we altijd een goede kwaliteit kunnen garanderen. Daarom is de Rolfstone Neo alleen op deze website en op Bol.com te koop. Hierdoor gaan de oordopjes vanaf de fabriek via ons, direct naar de klant. Omdat we een zakelijke partner van Bol.com zijn kunnen we ook via hun website zonder tussenhandelaar aan de klant leveren....

Hebben wij tijdens onze controle toch iets over het hoofd gezien of heb je een vraag? Dan kunnen we sneller dan een traditionele winkel met een oplossing komen.

Als je een probleem met een product hebt, wordt er door de winkel dan ook vaak contact gezocht met de fabrikant van dit product. Voordat er dan een oplossing komt, zijn er dan al snel meerdere dagen verstreken.

Bij ons kunnen we met alleen een bestelnummer direct zien waar de Rolfstone Neo is gekocht en hierna verdergaan met een oplossing. Om dit nog makkelijker te maken kun je ons Whatsappen, bellen of mailen.

Voor de laagste prijs

Omdat we van productie tot en met verkoop geen gebruik maken van onnodige extra partijen, houden we de kosten laag en kunnen we snel schakelen. Zo kunnen we de nieuwste technieken in onze producten verwerken en tegen een zo laag mogelijke prijs leveren.

We hebben hieronder de verschillen tussen Rolfstone en een traditionele winkel in beeld gebracht:

  • Fabriek
  •  
  •  
  • Rolfstone.com
  • Klant
  • Fabriek
  • Importeur
  • Groothandel
  • Retail
  • Klant

Onze toekomstplannen

We werken hard om dé specialist op het gebied van draadloze audio te zijn en laten graag van ons horen. De volgende stappen zijn gericht op het uitbreiden van het assortiment en internationaal uitrollen aan de hand van onze kernwaarden: kwaliteit, direct, eerlijk en open.

Een kijkje nemen?

Ons kantoor is gevestigd in Alkmaar in de kop van Noord-Holland. Ben je toevallig in de buurt en wil je een kijkje komen nemen? Je bent van harte welkom!