Rolfstone

Bluetooth oortjes

Bluetooth oortjes van Rolfstone zijn super handig in gebruik en volledig draadloos te verbinden. Ze werken met alle Android telefoons zoals de Samsung Galaxy reeks. Ze werken ook met iPhones. Maar ook met tablets zoals de iPad. Laptops en computers kunnen ze ook makkelijk mee verbinden. Zo kun je de oordopjes bluetooth bijvoorbeeld gebruiken om mee te video bellen.

Bluetooth oordopjes

De bluetooth oordopjes van Rolfstone hebben een zeer stabiele verbinding, binnen of buiten, het maakt niet uit. Daarnaast kun je de bluetooth oordopjes ook los van elkaar gebruiken. Dan plaats je een van de twee oordopjes terug in de oplaadcase en gebruik je bijvoorbeeld alleen het rechter oordopje.

De bluetooth oortjes van Rolfstone

Overstappen van oortjes met bedrading naar draadloze bluetooth oortjes? Dat is altijd een goede keuze! Met de bluetooth oordopjes van Rolfstone heb je niet langer last van bedrading die in de knoop zit of in de weg hangt. Een team van audio specialisten heeft voor Rolfstone een selectie Bluetooth oordopjes ontworpen met optimale gebruiksvriendelijkheid, hoogwaardige audio kwaliteit en een strak, tijdloos design.
 

Ongekende geluidskwaliteit met Rolfstone bluetooth oortjes

Er wordt weleens beweerd dat bluetooth een nadelig effect zou hebben op de geluidskwaliteit van je audio apparatuur. In het verleden was dit zeker het geval. Een Bluetooth verbinding was oorspronkelijk bedoeld voor draadloze communicatie, bijvoorbeeld tussen een speaker en headphones. Tijdens de zending van het geluid tussen de twee apparaten werd er gebruik gemaakt van compressie. Het geluid zenden ging makkelijker dan ooit tevoren, maar doordat het geluid werd gecomprimeerd, ging de kwaliteit achteruit. Toen maakte dat niet veel uit, omdat het alleen maar om een stem ging. Maar zodra je naar muziek luistert, wil je natuurlijk meer dan alleen een snelle en makkelijke verbinding met je bluetooth oortjes. In de loop der jaren heeft de audio-industrie zich enorm ontwikkeld. Door innovatie is de audiokwaliteit van oordopjes bluetooth enorm vooruit gegaan, en kun je nu genieten van ongekende geluidskwaliteit als je muziek luistert met je bluetooth oortjes. Het argument dat wireless oortjes mindere kwaliteit zouden hebben dan anderen, gaat dus inmiddels niet meer op.

Makkelijk videobellen, waar je ook bent

Vind je videobellen ook zo makkelijk? Of het nu naar je vrienden is of voor je werk, Bluetooth oordopjes zijn de makkelijkste manier om draadloos met elkaar te communiceren. Gebruik Rolfstone bluetooth oordopjes bijvoorbeeld als je een online meeting hebt of als je een vriend of vriendin wilt bellen op vakantie. Met de wireless earbuds van Rolfstone ben je gegarandeerd van een stabiele verbinding waar je op kan rekenen. Geen onverwachte verrassingen dus wanneer je in een belangrijke online vergadering zit met je baas. De Rolfstone bluetooth oortjes zien er ook nog eens strak en professioneel uit, zodat je de beste indruk achterlaat tijdens het videobellen.
 

Sporten met Rolfstone oordopjes

Gebruik Rolfstone bluetooth oortjes in de gym, tijdens het hardlopen of tijdens het wielrennen. De oordopjes bluetooth van Rolfstone zijn uiterst geschikt als je een extra boost wilt krijgen van je favoriete muziek tijdens het sporten. Of je nu geniet van techno, klassiek of hiphop, haal alles uit jezelf met de gebruiksvriendelijke oordopjes bluetooth van Rolfstone. Door de bluetooth verbinding heb je geen last van bedrading die in de weg hangt of een abrupt einde van de muziek doordat je tijdens het hardlopen je draadje uit je audio speler trekt. De oordopjes bluetooth van Rolfstone zijn spatwaterdicht. Maak je dus geen zorgen, je bluetooth oortjes zijn bestand tegen intensieve sportsessies.
 

Stijlvol en efficiënt design

Rolfstone draadloze oordopjes bluetooth passen bij iedere gelegenheid, zowel informeel als werkgerelateerd. De bluetooth oortjes van Rolfstone hebben een tijdloos design en passen bij elke outfit. Je hoeft ‘s ochtends dus niet lang voor de spiegel te staan twijfelen of je wel de deur uit kunt!