Rolfstone

Rolfstone Nova Sport

Maak je geen zorgen, deze oordopjes blijven altijd zitten.

Volledig draadloze oordopjes, gemaakt voor sporters.

878 reviews
Citaat RTL Nieuws: Blij verrast door de betaalbare Rolfstone
Bol.com: Met 1838 reviews het hoogte beoordeelde audio merk!
Kieskeurig: Rolfstone is al 3 keer Best Reveiwed!

Super klein met een unieke pasvorm.

De oordopjes zijn superklein, hebben een siliconen wingtip aan de bovenkant en worden geleverd met drie paar siliconen eartips in de maten S, M en L. Er Kies de juiste maat eartip en wingtip voor een optimaal geluid en een perfecte pasvorm. Dankzij deze wingtip aan de bovenkant van het oordopje blijft deze perfect zitten in je oor, dus je hoeft niet bang te zijn dat deze oordopjes tijdens het hardlopen, in de sportschool of met welke beweging dan ook uit je oren vallen.

Zweet- en regenbestendig, workout proof.

De Nova Sport oordopjes zijn IP64-gecertificeerd. Dit betekent dat de oordopjes stof- en spatwaterdicht zijn. Dus wanneer er tijdens het sporten zweet- of regendruppels op de oordopjes terechtkomen, is er niks aan de hand. Veeg ze er aan het einde van je work-out af en berg de oordopjes weer op voor de volgende sessie.

EXTRA BASS en heldere tonen zorgen voor extra motivatie.

De Nova Sport oordopjes zijn meer dan alleen volledig draadloos, ze klinken ook nog eens loepzuiver. De EXTRA BASS wordt goed benadrukt en het dynamische geluid vormt de perfecte soundtrack voor je workouts.

Onze missie met de Nova Sport...

Iedereen die graag sport en tegelijkertijd naar muziek wil luisteren kent het probleem van bedrade oordopjes. De draadjes zitten altijd in de weg, in de knoop of de draadjes trekken de oordopjes uit je oren..

Gelukkig zijn er nu draadloze oordopjes. Maar kun je alle draadloze oordopjes zomaar gebruiken voor het sporten? Nou, eigenlijk niet want wat je absoluut niet wilt is dat ze uitvallen tijdens je workout! En dat doen de meeste wel..

Daarom was het doel voor de Nova Sport om draadloze oordopjes te maken die altijd blijven zitten, tijdens welke bewegingen en sport dan ook!

Wat ervoor zorgt dat deze oordopjes echt blijven zitten zijn de Wingtips (de haakjes aan de bovenkant). Als je het oordopje in doet dan draai je deze Wingtips in je oorschelp. Hierdoor blijft het oordopje super vast zitten en kun je bewegen wat je wil, ze vallen niet uit!

En heel belangrijk; ze zitten evengoed erg comfortabel. Er zitten namelijk meerdere maten Wingtips en Eartips bij. Hierdoor kan ieder zijn eigen perfecte pasvorm creëren.

En het geluid dan? Tijdens het sporten luisteren we vaak naar motiverende muziek, House, Techno, Hip Hop, noem het maar op! Dus daarom hebben we gekozen voor een extra stevige bass. Zet je favoriete playlist aan en ga ervoor!

 • Joris

  Mede-oprichter

 • Jos

  Mede-oprichter

 • Alfred

  Mede-oprichter

"Het zijn super fijne oordoppen goede geluids kwaliteit. Ook na uren zitten ze bijna onvoelbaar in mijn oren."

Erik | Review op Bol.com

878 reviews
 • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

 • 30 dagen niet goed, geld terug garantie

 • De beste persoonlijke service