Rolfstone

USB-C oortjes, super makkelijk in gebruik

De meeste nieuwe mobiele telefoons hebben een usb-c poort. Deze poort is super handig want je kun de kabel er aan beide kanten in doen en het werkt!

Daarnaast zijn er ook nog eens veel laptops en tablets van dezelfde poort gebruik maken. Hoe handig zijn usb-c oortjes dan?! Je kunt dus makkelijk met dezelfde kabel als al je andere accessoires de oplaadcase van je draadloze oordopjes opladen. Alle modellen van Rolfstone hebben usb-c.

Oortjes die geen USB-C hebben horen niet in 2021 thuis

Een tijd lang hadden bijna alle apparaten een micro-usb aansluiting. En nu zijn er nog steeds veel modellen draadloze oordopjes met deze verouderde poort. De usb-c oortjes van Rolfstone hebben dan ook allemaal de nieuwste standaard. Ook ons instapmodel de Rolfstone Riva heeft usb-c. En dat voor de kleine prijs van €59!.

Oortjes die zijn op te laden met dezelfde kabel als je mobiel

Als je dus alle kabels in huis usb-c zijn dan hoef je nergens meer over na te denken. Je hoeft niet meer te zoeken naar een aparte kabel alleen maar voor de oordopjes. Je hoeft niet een aparte kabel mee te nemen als je deze ergens anders wilt opladen. De usb-c oortjes van Rolfstone werken gewoon met dezelfde kabel als bijvoorbeeld de Samsung Galaxy telefoons. Maar de oplaadcase en de oordopjes gaan zo lang mee dat bij regulier gebruik bijvoorbeeld de Rolfstone Riva maar eens per week opgeladen hoeven worden.

De oordopjes opladen in de oplaadcase

De draadloze oordopjes van Rolfstone hebben allemaal een oplaadcase. Dus wanneer de oordopjes na 5 of 6 uur spelen leeg zijn dan kun je ze in de oplaadcase opladen. In de oplaadcase zit namelijk een batterij. Deze batterij kan de oordopjes nog eens 5 keer opnieuw opladen. Dit kan dus allemaal onderweg. Wanneer na die 5 keer opnieuw opladen ook de batterij in de oplaadcase leeg is dan moet deze case opgeladen worden. Wanneer je de oordopjes vaak gebruikt dan is dit ongeveer eens per week. Wanneer je ze iets minder vaak gebruikt hoef je de oplaadcase maar eens in de twee weken op te laden. In de oplaadcase zit dus een USB-C poort. Dit is super handig want bijna alle nieuwe mobieltjes, tablets en laptops worden ook opgeladen via een USB-C poort. Dus je kunt dan gewoon de kabel gebruiken die je ook gebruikt om je andere apparaten op te laden. En het voordeel van USB-C is dat je de kabel er op beide kanten in kunt doen.

Test 69