Rolfstone

In-ear oordopjes

Waarom kiezen voor in ear oordopjes?

In ear oordopjes worden steeds populairder. Je ziet steeds minder audio liefhebbers met normale earplugs, wat ook niet vreemd is als je alle voordelen van de in ear modellen bekijkt.

Rolfstone
Nova Sport

Productfoto Rolfstone Nova Sport

Beste voor sport

1077 reviews

Rolfstone
Neo

Geweldig geluid

757 reviews

Rolfstone
Riva

Veel voor weinig geld

275 reviews

Met de in ear oortjes van Rolfstone beleef je de beste muziekervaring en geniet je van een gebruiksvriendelijk design. Wij geloven erin dat oortjes in ear de toekomst zijn, dus daarom zijn al onze modellen oordopjes in ear. Of je nu kiest voor de Neo, de Nova Sport of de Riva.

In ear oordopjes, wat zijn dat?

Bij Rolfstone zijn onze draadloze oordoppen allemaal in ear. Zoals de naam eigenlijk al zegt, zitten de oordoppen echt goed in je oor, ze zitten in je gehoorgang. Dit betekent dat de oordopjes niet zomaar uit zullen vallen. Het belangrijkste van in ear is dat de oordoppen perfect in je oor moeten passen zodat je de beste geluidskwaliteit kunt ervaren. Natuurlijk heeft niet iedereen dezelfde vorm oren. Daarom zullen wij er ook altijd voor zorgen dat er verschillende maten siliconen eartips meegeleverd worden. Dan is er altijd eentje die in jouw oren past!

De beste muziekervaring met in ear oortjes

Zoals eerder genoemd zitten in ear oortjes helemaal in je gehoorgang. Dit zorgt ervoor dat je minder last hebt van omgevingsgeluiden. Bijvoorbeeld van verkeer, bouwwerkzaamheden of rumoer in een café. Dit is niet alleen super handig als je geconcentreerd aan het werk moet, het zorgt er ook voor dat je optimaal van je audio kan genieten. Het geluid van je muziek klinkt namelijk voller en helderder als je naar audio luistert met je in ear oortjes. Met de Rolfstone bluetooth oortjes klinkt het bijna alsof je bij een live concert bent!

In ear oortjes

Beluister muziek alsof Active Noise Cancelling aanstaat met in ear draadloze oordoppen. In ear oordoppen horen perfect in je oren aan te sluiten. Dit zorgt ervoor dat ze je gehoorgang als het ware afsluiten voor externe geluiden. Het voordeel daarvan is dat je de muziek zachter kunt zetten omdat je simpelweg niet veel geluiden uit de omgeving hoort. Dit is wel zo fijn voor je gehoor. Veel mensen krijgen hierdoor het gevoel alsof de oordoppen beschikken over de functie Active Noise Cancelling, maar dit is dus niet zo.
 

Gebruiksvriendelijk design

Doordat je oordopjes in ear vastgeklemd zitten in je gehoorgang, kun je zo uitbundig dansen of zo intensief sporten als je wilt. Je hebt dus geen last van oortjes die uit je oren vallen tijdens een handstand of tijdens het hardlopen. Alle oordopjes in ear van Rolfstone komen met siliconen ear tips in drie verschillende maten. Je kunt zelf nagaan of maat S, M of L het beste in je oor past. Vooral tijdens het sporten is het belangrijk dat je oortjes hebt die stevig in je oor blijven zitten. Bij de Nova Sport kun je niet alleen kiezen uit drie verschillende maten, maar krijg je ook nog handige wings bijgeleverd die je oordopjes in ear klemt.
 

Schoonmaken van je oortjes in ear

Zorg ervoor dat je je oortjes in ear goed schoonmaakt. Dit kun je het beste elke week doen om je oortjes in ear hygiënisch en schoon te houden. Het schoonmaken van in ear oortjes is gemakkelijk. Haal de siliconen ear tips van de oortjes af. Kook wat water in de waterkoker en laat dit vijf minuten afkoelen. Giet het water daarna met wat reinigingsmiddel in een bakje en laat dit een kwartiertje staan. Wrijf daarna de viezigheid eraf en droog de oortjes af met keukenpapier. Mochten ze nog vochtig zijn, leg ze dan een paar uur te drogen op bijvoorbeeld de verwarming of in de zon.
 

Draadloze oordopjes in ear vs in ear oortjes met draad

In ear oortjes kun je ook kopen met bedrading. Je geniet dan nog steeds van een volle geluidskwaliteit doordat de siliconen tips omgevingsgeluid blokkeren. Het wordt wel een stuk lastiger om vrij te bewegen door de draad die aan je in ear oortjes zitten. Daarom hebben wij van Rolfstone ervoor gekozen om van al onze oortjes, wireless oortjes te maken.

Oordopjes in ear

Wat hebben onze modellen draadloze in ear oordoppen te bieden? Alle drie van onze modellen beschikken over de nieuwste bluetooth versie. Daarnaast hebben onze oordoppen touch control. Hiermee kun je zonder de oordopjes hard in te drukken je muziek bedienen, naar het volgende of vorige nummer gaan, het volume bedienen of zelfs een telefoontje opnemen! Want in ieder oordopje zit ook nog eens een microfoon. Dus je kunt volledig draadloos telefoneren en gewoon doorgaan met waar je mee bezig bent. Daarnaast kun je de bluetooth oordoppen opladen via een USB-C poort in de oplaadcase. De meeste nieuwe mobiele telefoons en tablets maken hier ook gebruik van. Hiermee kun je makkelijk dezelfde kabel gebruiken om je mobiel en draadloze oordopjes op te laden. Daarnaast hebben de oordopjes touch knoppen. Wat de verschillen zijn tussen onze in-ear bluetooth oordoppen kun je lezen op andere pagina’s van Rolfstone. Dus wil jij oordoppen met bluetooth? Kijk dan zeker op onze website voor nog meer informatie.
 

Vragen?

Heb je vragen over onze in ear oortjes? Ons team van audiospecialisten staat voor je klaar. Mail ons op service@rolfstone.com of stuur een appje naar +31683993993.
 

Oortjes in ear

Bekijk de oortjes in ear hieronder voor meer informatie per model.

Rolfstone
Nova Sport

Productfoto Rolfstone Nova Sport

Beste voor sport

1077 reviews

Rolfstone
Neo

Geweldig geluid

757 reviews

Rolfstone
Riva

Veel voor weinig geld

275 reviews