Rolfstone

In-ear oordopjes

In-ear oordopjes, wat zijn dat?

Bij Rolfstone zijn onze draadloze oordoppen allemaal in-ear. Zoals de naam eigenlijk al zegt, zitten de oordoppen echt goed in je oor, ze zitten in je gehoorgang. Dit betekent dat de oordopjes niet zomaar uit zullen vallen. Het belangrijkste van in-ear is dat de oordoppen perfect in je oor moeten passen zodat je de beste geluidskwaliteit kunt ervaren. Natuurlijk heeft niet iedereen dezelfde vorm oren. Daarom zullen wij er ook altijd voor zorgen dat er verschillende maten siliconen eartips meegeleverd worden. Dan is er altijd eentje die in jouw oren past!

 

In-ear oortjes

Beluister muziek alsof Active Noise Cancelling aanstaat met in-ear draadloze oordoppen In-ear oordoppen horen perfect in je oren aan te sluiten. Dit zorgt ervoor dat ze je gehoorgang als het ware afsluiten voor externe geluiden. Het voordeel daarvan is dat je de muziek zachter kunt zetten omdat je simpelweg niet veel geluiden uit de omgeving hoort. Dit is wel zo fijn voor je gehoor. Veel mensen krijgen hierdoor het gevoel alsof de oordoppen beschikken over de functie Active Noise Cancelling, maar dit is dus niet zo.

Oordopjes in-ear

Wat hebben onze modellen draadloze in-ear oordoppen te bieden? Alle drie van onze modellen beschikken over de nieuwste bluetooth versie. Daarnaast hebben onze oordoppen touch control. Hiermee kun je zonder de oordopjes hard in te drukken je muziek bedienen, naar het volgende of vorige nummer gaan, de volume bedienen of zelfs een telefoontje opnemen! Want in ieder oordopje zit ook nog eens een microfoon. Dus volledig draadloos kun je telefoneren en gewoon doorgaan met waar je mee bezig bent. Daarnaast kun je de bluetooth oordoppen opladen via een USB-C poort in de oplaadcase De meeste nieuwe mobiele telefoons en tablets maken hier ook gebruik van. Hiermee kun je makkelijk dezelfde kabel gebruiken om je mobiel en draadloze oordopjes op te laden. Daarnaast hebben de oordopjes touch knoppen. Wat de verschillen zijn tussen onze in-ear bluetooth oordoppen kun je lezen in andere blogs van Rolfstone. Dus wil jij oordoppen met bluetooth? Kijk dan zeker op onze website voor nog meer informatie.

Oortjes in-ear

Bekijk de oortjes in-ear hieronder voor meer informatie per model.