Rolfstone

Retourneren

Gekocht bij Rolfstone.com

Bestel een Rolfstone product en test deze thuis. Kijk of de oordopjes goed passen en of ze goed blijven zitten. Passen ze toch niet helemaal goed? Dan heeft u tot 30 dagen na aankoop de mogelijkheid om de Rolfstone te retourneren en uw aankoopbedrag terug te krijgen.

Het retourneren van het Rolfstone product is geheel gratis. U ontvangt een retourlabel die door ons al betaald is.

  • Het product dient schoon en compleet te zijn.
  • De verpakking dient onbeschadigd te zijn (Exclusief de plastic seal).
  • Het product dient onbeschadigd te zijn.


Mocht er wel schade zijn ontstaan laat het ons dan eerst weten.

Stap 1
Stuur ons een bericht via mail of WhatsApp met de volgende informatie:
- Bestelnummer
- Voor- en achternaam
- Reden van retour

We hopen dat u de reden kan toelichten. Dit is voor onze waardevolle informatie om onze producten in de toekomst te verbeteren.

Stap 2
U ontvangt van ons een retourlabel. Verpak het product in een stevige doos samen met het onderste gedeelte van van het retourlabel. Tape de doos dicht en plak het het retourlabel bovenop de doos.

Stap 3
Kies uw dichtstbijzijnde PostNL pakket-afleverpunt waar u het pakket kunt afleveren om retour te zenden. Geef het pakket af bij een baliemedewerker, deze zal een etiket aanmaken en het pakket in ontvangst nemen. Bewaar het ontvangstbewijs zeker 4 weken. In geval van het kwijtraken van het pakket heeft u dit bewijs nog. Stuur het pakket retour binnen 5 werkdagen na ontvangst van het retourlabel.

Stap 4
Wij hebben het product in goede orde ontvangen. Het aankoopbedrag zal binnen 2 werkdagen na ontvangst op uw rekening staan. Hierover ontvangt u uiteraard een bericht van ons.

Zijn er vragen over ons retourproces dan horen wij het uiteraard graag. U kunt ons bereiken per mail op service@rolfstone.com of per WhatsApp op +31683993993. Bellen kan uiteraard ook.

Gekocht bij Bol.com

Heeft u de Rolfstone gekocht bij Bol.com? Dan kunt u met uw Bol.com account het product retourneren. Klik op de onderstaande link om het retourproces bij Bol.com te starten.