Rolfstone

Het verhaal achter Rolfstone

Rolfstone is een Nederlands merk opgericht door Joris, Jos en Alfred. In 2015 zijn we begonnen met het ontwikkelen en online verkopen van draadloze oordopjes.

Hierbij waren we het eerste Nederlandse merk op de markt. Dit is verder uitgegroeid tot een volledig draadloos audio merk met meerdere modellen oordopjes en koptelefoons.

Hoe kom je dan opeens bij een luchtreiniger?

Tijdens de eerste lockdown periode zaten ook wij vaak thuis te werken. En pas toen zijn we serieus gaan nadenken over wat nou een prettige werkplek maakt. Je wilt je lekker kunnen concentreren maar dat kan veel beter met een zuivere lucht in huis.

Vandaar dat we uitkwamen bij de categorie luchtreinigers!

Na onderzoek op de markt welke luchtreinigers er waren werd het snel duidelijk dat het vaak saaie en lelijke vierkante bakken zijn. Hierna zijn we serieus op zoek gegaan naar de beste luchtreiniger fabrikanten en hebben we samen met hun de Rolfstone Air Balance ontwikkeld! Deze is stijlvol en niet zo groot zodat deze op veel plaatsen in huis goed past.

Uit een wil voor een prettigere werkplek. Maar de Air Balance is op veel meer plaatsen te gebruiken natuurlijk.

In het kantoor of de werkruimte filtert hij de stof uit de lucht waardoor je langer kunt concentreren. In de keuken verwijdert hij de ergste geurtjes met het Carbonated filter. In de stoffige slaapkamer wordt de stof uit de lucht gehaald waardoor je beter kunt slapen en niet wakker wordt met een volle neus. In de woonkamer haalt hij de pollen uit de lucht waardoor je minder last hebt van hooikoorts. Of mensen met huisdieren hebben er baat bij doordat de geurtjes worden gefilterd en de allergie├źn worden vermindert. Zoals je leest is het dus op heel veel locaties raadzaam om een Air Balance in gebruik te hebben!

Dus zo zijn we van audio producten tot een luchtreiniger gekomen.

We willen ons dan ook niet binden aan een bepaalde productcategorie. Wij willen iedereen juist een Nederlands merk als keuze kunnen geven in de zoektocht naar de beste elektronica producten die past bij jouw lifestyle.

Doordat wij de producten zelf ontwikkelen en direct naar de klant verkopen zit hier niemand tussen.

Geen importeur, geen groothandel en geen retailer.

Het voordeel hiervan is dat we snel de laatste technologie in onze producten kunnen verwerken. Ook maken we hierdoor geen extra kosten waardoor we onze producten voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

En het grootste voordeel is dat we direct te bereiken zijn voor onze klanten. Bij vragen kun je ons gewoon bellen, mailen of zelfs een bericht sturen via WhatsApp. Je krijgt altijd iemand te spreken die alles van de Rolfstone producten af weet. Je komt niet in een vaag robot menu terecht. En je wordt altijd verder geholpen.

Inmiddels hebben we al 47.000+ tevreden klanten en met de Rolfstone Air Balance willen we nog veel meer mensen blij maken met een schonere lucht in huis.

En uiteindelijk willen we dat iedereen die op zoek is naar een elektronica product ook kan kiezen voor een Nederlands merk: Rolfstone.