LogoRolfstone
Snow
Rolfstone Riva, draadloze oordopjes
Goede oordopjes hoeven niet alles te kosten. Rolfstone Riva: Volledig draadloze oordopjes, portemonnee vriendelijk. €59Bestel nu Rolfstone Nova Sport Reviews 168 reviews
Snow
Goede oordopjes hoeven niet alles te kosten. €59Bestel nu Rolfstone Nova Sport Reviews 168 reviews
Rolfstone Nova Sport Reviews Rolfstone Nova Sport Reviews Rolfstone Nova Sport Reviews

Nieuwste features,
kleinste prijs.

De Riva is het nieuwste model van Rolfstone. Alle features die je nodig hebt, verpakt in stijlvolle draadloze oordopjes. Een allround model voor de scherpste prijs.

Alle functies,
nu met touch.

Door naar de volgende track, het volume bedienen, of de telefoon opnemen; met de touch buttons op beide oordopjes bedien je de Riva in een handomdraai.


Play / Pauze
1 x tikken

Telefoon opnemen
1 x tikken

Volgend nummer
2 x tikken

Vorig nummer
3 x tikken

Volume +
Rechter oordopje
ingedrukt houden

Volume -
Linker oordopje
ingedrukt houden

Gebruik er één of twee,
geen probleem.

Gebruik de oordopjes tegelijk of afzonderlijk en ervaar een naadloze verbinding, waar je ook bent. Beide oordopjes zijn automatisch verbonden met je apparaat, dus geen haperingen in het gesprek dat je voert of de muziek die je luistert.

Specificaties

Handsfree bellen,
zonder moeite.

In beide oordopjes zit een microfoon. Word je gebeld, dan hoef je maar één keer op een van de oordopjes te drukken. Uitgepraat? Druk dan nog een keer om de verbinding te verbreken.

Onze missie met de Riva..

Veel mensen willen geen bedrade oordopjes meer, maar weten niet of draadloze oordopjes hun zou bevallen. Met ons instapmodel, de Rolfstone Riva, willen wij mensen kennis laten maken met draadloze oordopjes. Een goed model met de nieuwste features en functies tegen een scherpe prijs.

Op de Riva hebben we gekozen voor touch knoppen. Dit is erg prettig in gebruik omdat je de oordopjes dan niet hard hoeft in te drukken in je oren. Een lichte druk op de touch knop is genoeg om bijvoorbeeld naar het volgende nummer te gaan, de volume te veranderen of de telefoon op te nemen.

De oplaadcase is mooi compact. Deze hebben we zo dun mogelijk gemaakt, hierdoor merk je bijna niet dat de case bijvoorbeeld in je broekzak zit. Deze laadt de oordopjes onderweg 4 keer opnieuw op waardoor je in totaal 25 uur afspeeltijd hebt, voor de meeste gebruikers genoeg om de hele week te gebruiken.

De natuurlijke pasvorm van de Riva zal bij de meeste mensen goed passen. Vanwege de lage prijs is de Riva top voor mensen die voor het eerst overstappen naar draadloze oordopjes of als cadeau.

Als je opzoek bent naar oordopjes met de nieuwste features voor een scherpe prijs, dan is de Rolfstone Riva een echte aanrader!

Joris Beerepoot co-founder van Rolfstone
Joris
Mede-oprichter
Jos Kneppers co-founder van Rolfstone
Jos
Mede-oprichter
Alfred Bes co-founder van Rolfstone
Alfred
Mede-oprichter