Rolfstone

Rolfstone Riva

Goede oordopjes
hoeven niet alles
te kosten.

Volledig draadloze oordopjes,
portemonnee vriendelijk.

182 reviews
Citaat RTL Nieuws: Blij verrast door de betaalbare Rolfstone
Bol.com: Met 1838 reviews het hoogte beoordeelde audio merk!
Kieskeurig: Rolfstone is al 3 keer Best Reveiwed!

Nieuwste features,
kleinste prijs.

De Riva is het nieuwste model van Rolfstone. Alle features die je nodig hebt, verpakt in stijlvolle draadloze oordopjes. Een allround model voor de scherpste prijs.

Alle functies, nu met touch.

Door naar de volgende track, het volume bedienen, of de telefoon opnemen; met de touch buttons op beide oordopjes bedien je de Riva in een handomdraai.

 • Telefoon opnemen

  1 x tikken

 • Play / Pauze

  1 x tikken

 • Volgend nummer

  2 x tikken

 • Vorig nummer

  3 x tikken

 • Volume +

  Rechter oordopje
  ingedrukt houden

 • Volume -

  Linker oordopje
  ingedrukt houden

Gebruik er één of twee, geen probleem.

Gebruik de oordopjes tegelijk of afzonderlijk en ervaar een naadloze verbinding, waar je ook bent. Beide oordopjes zijn automatisch verbonden met je apparaat, dus geen haperingen in het gesprek dat je voert of de muziek die je luistert.

Handsfree bellen,
zonder moeite.

In beide oordopjes zit een microfoon. Word je gebeld, dan hoef je maar één keer op een van de oordopjes te drukken. Uitgepraat? Druk dan nog een keer om de verbinding te verbreken.

Onze missie met de Riva..

Veel mensen willen geen bedrade oordopjes meer, maar weten niet of draadloze oordopjes hun zou bevallen. Met ons instapmodel, de Rolfstone Riva, willen wij mensen kennis laten maken met draadloze oordopjes. Een goed model met de nieuwste features en functies tegen een scherpe prijs.

Op de Riva hebben we gekozen voor touch knoppen. Dit is erg prettig in gebruik omdat je de oordopjes dan niet hard hoeft in te drukken in je oren. Een lichte druk op de touch knop is genoeg om bijvoorbeeld naar het volgende nummer te gaan, de volume te veranderen of de telefoon op te nemen.
De oplaadcase is mooi compact. Deze hebben we zo dun mogelijk gemaakt, hierdoor merk je bijna niet dat de case bijvoorbeeld in je broekzak zit. Deze laadt de oordopjes onderweg 4 keer opnieuw op waardoor je in totaal 25 uur afspeeltijd hebt, voor de meeste gebruikers genoeg om de hele week te gebruiken.

De natuurlijke pasvorm van de Riva zal bij de meeste mensen goed passen. Vanwege de lage prijs is de Riva top voor mensen die voor het eerst overstappen naar draadloze oordopjes of als cadeau.

Als je opzoek bent naar oordopjes met de nieuwste features voor een scherpe prijs, dan is de Rolfstone Riva een echte aanrader!

 • Joris

  Mede-oprichter

 • Jos

  Mede-oprichter

 • Alfred

  Mede-oprichter

"Heel goed geluid, kan mooi hard en zit goeie bas in. Echt een aanrader voor deze prijs!"

JurrePruiksma | Review op Bol.com

182 reviews