Rolfstone

Rolfstone Neo

Kleine oordopjes met een prachtig minimal design.

Volledig draadloze oordopjes, super stijlvol.

725 reviews

3x op rij Best Reviewed
op Kieskeurig.nl!

Stijlvol en minimal.

Deze stijlvolle kleine oordopjes zijn perfect voor dagelijks gebruik. De Rolfstone Neo is zo minimalistisch dat de oordopjes bijna niet opvallen. Luister naar je favoriete muziek, bekijk de mooiste video’s, of bel volledig handsfree. De kleine oplaadcase is speciaal ontworpen om makkelijk onderweg te gebruiken.

Onbeperkt genieten.

Met de Neo kan je tot wel zes uur achter elkaar muziek luisteren. Als je klaar bent, leg je de oordopjes in de bijbehorende oplaadcase. Zo kan je ze onderweg nog vier keer opladen.

Direct aan, direct verbonden.

Zodra je de oordopjes uit de oplaadcase haalt, gaan ze automatisch aan en zoeken ze naar een device. Ben je al eens eerder met de oordopjes verbonden geweest en staat je Bluetooth aan? Dan verbinden de oordopjes automatisch met je telefoon!

Handsfree bellen, helder geluid.

Een inkomend gesprek neem je op met één druk op de knop. Je hoort je gesprekspartner door beide oordopjes en je bent altijd goed verstaanbaar door de Active Noise Reduction technology die omgevingsgeluiden dempt.

Stevige bass, zuivere tonen.

De Rolfstone Neo oordopjes zijn meer dan alleen draadloos, ze klinken ook nog eens loepzuiver. De bass is lekker aanwezig en het dynamische geluid vormt de perfecte soundtrack voor je dagelijkse leven.

Touch knoppen, easy does it.

Of je nu door wil naar een volgend nummer, de telefoon op wil nemen of het volume wil aanpassen; met de Neo is het zo geregeld. Met één druk op de (touch)knop die op elk oordopje zit, bepaal je de volgende stap.

 • Telefoon opnemen

  1 x tikken

 • Play / Pauze

  1 x tikken

 • Volgend nummer

  2 x tikken

 • Vorig nummer

  3 x tikken

 • Volume +

  Rechter oordopje
  2 seconden ingedrukt houden

 • Volume -

  Linker oordopje
  2 seconden ingedrukt houden

Onze missie met de Neo...

De kleinste en stijlvolste oordopjes die beschikken over de nieuwste features. Dat was de missie voor de Rolfstone Neo. Dit is echt ons topmodel. Met een super bouwkwaliteit en een prachtige soft-touch afwerking op de oplaadcase voelt deze heerlijk aan in de hand.

De oplaadcase is al klein maar de oordopjes zijn nog kleiner. Dit zijn de kleinste oordopjes die te verkrijgen zijn. Als je de Neo oordopjes in hebt vallen ze bijna niet op.

Ondanks het kleine formaat heeft de Neo een grootse en heldere geluidskwaliteit met de nieuwste features. Met de touch buttons bedien je gemakkelijk je volume, skip je naar het volgende nummer of neem je zo een telefoontje op.

De meeste draadloze oordopjes zien eruit als echte tech producten. Dat is iets wat we met de Neo juist niet wilden hebben. Daarom is het ontwerp zeer minimalistisch, is de case prachtig matte zwart en zitten er geen rare gekleurde lichtjes op. De Neo heeft een strak en moderne vormgeving zonder afleiding.

Vind jij het belangrijk dat oordopjes stijlvol zijn en dan ook nog beschikken over de allerbeste geluidskwaliteit en features? Dan zal de Rolfstone Neo aan jouw wensen voldoen!

 • Joris

  Mede-oprichter

 • Jos

  Mede-oprichter

 • Alfred

  Mede-oprichter

"Vooral het design, de beloften icm de prijs vond ik interessant. Na het lezen van de reviews gekocht en ik heb er geen moment spijt van!"

Frans | Review op Bol.com

725 reviews
 • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

 • 30 dagen niet goed, geld terug garantie

 • De beste persoonlijke service