Rolfstone
F o c u s
 • Active Noise Cancelling.
 • Ongekende batterijduur.
 • Ultra comfortabel.
 • Ambient mode.

Rolfstone Focus

Nieuw: Rolfstone's eerste koptelefoon. Met een industrie leidende batterijduur van 70 uur, Active Noise Cancelling en ultiem comfort. En dit alles voor slechts 119,-

Ongekende batterijduur

70uur

De Rolfstone Focus gaat maarliefst 70 uur mee met de Active Noise Cancelling aan. Dit is verreweg de langste accuduur in dit segment. Staat de Active Noise Cancelling uit? Dan gaat deze zelfs 100 uur mee!

Wanneer de koptelefoon dan toch leeg is dan kun je deze weer snel opladen.  10 minuten laden is 2 uur luisteren en binnen 3 uur is de koptelefoon weer helemaal volgeladen. Opladen kan met de meegeleverde USB-C kabel.

Swipe om te bedienen,
super simpel.

 • <span> </span>

   

  Tik 2x

 • <span> </span>

   

  Swipe naar voren

 • <span> </span>

   

  Swipe naar achter

 • <span> </span>

   

  Swipe omhoog

 • <span> </span>

   

  Swipe omlaag

 • <span> </span>

   

  Tap 2x

Aan de rechterkant van de koptelefoon zit een touchpad. Hiermee kun je snel het volume bedienen door omhoog te swipen, het volgende nummer selecteren door naar voren te swipen of een telefoontje opnemen door 2 keer te tikken.

Het touchpad werkt zeer precies waardoor je super snel door je playlist kunt vliegen. De swipe bewegingen zijn heel natuurlijk waardoor de koptelefoon super simpel te bedienen is.

Naast het touchpad is er een aparte knop waarmee je de Active Noise Cancelling aan/uit kan zetten of de Ambient mode aan kunt zetten. Klik twee keer op deze knop om bijvoorbeeld Siri of Google Assistant te activeren.

Active Noise Cancelling,
filtert alle ongewenste geluiden weg.

De Active Noise Cancelling zorgt ervoor dat de ongewenste geluiden in je omgeving worden weggefilterd. De 4 microfoons aan de binnen- en buitenkant van de oorschelpen detecteren het omgevingsgeluid en produceren vervolgens een tegengesteld signaal om het geluid te onderdrukken. Vooral de lage tonen in de omgeving zijn hierdoor bijna niet meer te horen.

Ambient mode zorgt ervoor dat je juist wél weer de omgevingsgeluiden hoort. De microfoons laten het geluid van buiten door zodat je weer contact maakt met de wereld om je heen.

Thuiswerken zonder afleiding.

De Rolfstone Focus werkt perfect met video calls, de koptelefoon heeft 5 microfoons waardoor je super helder verstaanbaar bent. Verbind makkelijk met je laptop, tablet of mobiel en gebruik deze tijdens een video call in Zoom, Teams, Skype of welke app je ook gebruikt om te (video)bellen. Zo heb je je handen vrij om tegelijkertijd verder te werken. De Active Noise Cancelling zorgt ervoor dat je geen last hebt van de geluiden om je heen en dus ongestoord thuis kunt werken.

Een prachtig gebalanceerd geluid.

Geen overweldigende bass maar juist een perfect gebalanceerd geluid. De tonen van de Rolfstone Focus zijn super helder. Dankzij de krachtige 40 mm NdFeb (Neodymium magnet) drivers luister je naar je favoriete muziek als nooit tevoren.

Werkt met je voice assistant.

Klik 2x op de functieknop om de voice assistant op je smartphone te activeren. Werkt met Siri op iOS en met Google assistant op Android.

 • Google Assistant

 • Siri

Switch makkelijk tussen devices

Houd de functieknop 2 seconden ingedrukt om de verbinding te verbreken en verbind vervolgens snel met een nieuw apparaat.

 

Lichtgewicht, super comfortabel.

De koptelefoon is super licht van gewicht waardoor deze ook na urenlang luisteren nog steeds comfortabel is om te dragen. Het is een over-ear model dus deze drukt niet op je oren. De superzachte oorkussens verminderen en verdelen de druk gelijkmatig. De oorschelpen zijn kantelbaar en in hoogte verstelbaar. Super comfortabel.

Bel handsfree

De Rolfstone Focus is ook goed te gebruiken tijdens het telefoneren. Handig om onderweg snel een inkomende oproep te beantwoorden. Of juist wanneer je aan het werk bent en een video call hebt ingepland. Met deze koptelefoon ben je goed te verstaan en heb je je handen vrij om productief te zijn.

Hoor alles om je heen.

Wil je juist alles om je heen horen? Activeer dan de Ambient mode. De microfoons laten het geluid van buiten door zodat je weer contact maakt met de wereld om je heen.

Premium opbergcase.

De Rolfstone Focus wordt geleverd met een premium opbergcase. De opbergcase is op maat gemaakt waardoor de koptelefoon niet heen en weer schudt. Het is een hardcase ontwerp waardoor de koptelefoon nooit beschadigd kan worden! Zo kun je de koptelefoon veilig bewaren en meenemen in je tas zonder je zorgen te maken.

Onze missie met de Focus..

Met grote passie voor muziek en een onvoorwaardelijke inzet voor service en kwaliteit zijn wij Rolfstone begonnen.

 

Maar ook om het anders te doen en om te bewijzen dat je goede producten kan maken, compleet met de nieuwste features, zonder dat die de hoofdprijs hoeven kosten.

 

We zijn trots op de Rolfstone Focus. Na de Rolfstone Nova, Neo en Riva is dit onze eerste koptelefoon.

 

Met een ongekend lange batterijduur, zeer hoog comfort, een helder geluid en de Active Noise Cancelling is het een unieke koptelefoon.

 • Joris

  Mede-oprichter

 • Jos

  Mede-oprichter

 • Alfred

  Mede-oprichter

Rolfstone Focus

Active Noise Cancelling.
70 uur batterijduur.
Touch & Swipe controls.
Een geweldig helder geluid.

 • Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis bezorgd!

 • 30 dagen niet goed, geld terug garantie

 • De beste persoonlijke service