Rolfstone

Draadloze koptelefoon met active noise cancelling

Heb jij last van ruis? Wil je je gewoon geen afleiding? Wil je je concentreren op je film of serie? Gewoon simpel genieten van je muziek? Wij hebben de oplossing voor je. De Rolfstone Focus is gefocust op de ultieme beleving van een koptelefoon, in tegenstelling tot in-ear oordopjes gaat de koptelefoon helemaal over je oren heen. Waarom wil je een draadloze koptelefoon en wat zijn de ergernissen? Allereerst is een pluspunt natuurlijk het ontbreken van een draad, maar dat maakt ons niet uniek. Waarom dan de Rolfstone Focus? Je kiest waarschijnlijk voor een koptelefoon draadloos omdat je ergens naar wilt luisteren. De Rolfstone Focus kun je echter ook kiezen om ergens niet naar te luisteren. Met active noise cancelling filtert de koptelefoon het omgevingsgeluid weg en kun jij je optimaal concentreren op je taak, of optimaal genieten van je activiteit. Of het nou series, muziek, podcasts of telefoongesprekken zijn, met active noise cancelling kun je er optimaal van genieten. Zonder te worden gestoord.

Draadloze koptelefoons met 70 uur batterijduur

Die zijn er niet, zeker niet met de features die er bij de Rolfstone Focus op zitten. De Rolfstone Focus behoort dan ook tot de beste koptelefoons die er op dit moment zijn. Dit zeggen wij niet omdat wij Rolfstone zijn, maar omdat Rolfstone opgericht is met als doel het beste voor jou te leveren. Want wat hebben wij aan een ontevreden jij? Niets! Hierom hebben wij ook een persoonlijke service in het leven geroepen die jou persoonlijk te woord staat bij vragen. Dus naast een goede koptelefoon krijg je ook nog eens de beste service bij Rolfstone.

Draadloze koptelefoons horen goed opgeborgen te worden, toch?

Dat is precies de reden dat er bij de Rolfstone Focus een premium opbergcase geleverd wordt. Naast simpel inklappen kun je de koptelefoon nu dus ook veilig in je (reis)tas stoppen zonder je zorgen te maken of hij de reis wel overleeft. Mocht je hem onderweg niet op willen bergen en bijvoorbeeld willen bellen? Kan perfect! Telefoontjes opnemen gaat door middel van een dubbeltik op de koptelefoon en zo kun je ook de telefoon weer ophangen en doorgaan met je favoriete muziek luisteren of je favoriete serie verder kijken. Naast een goede koptelefoon met een premium opbergcase zie jij zelf er dus ook nog eens goed uit!

Wat wil je doen met de draadloze koptelefoon?

Ben je een fanatiek thuiswerker geworden door corona? Ben je een muziekliefhebber? Wil je niet gestoord worden? Past een draadloze koptelefoon bij je stijl? Allemaal redenen waarom je een koptelefoon zou willen aanschaffen. Wat de Rolfstone Focus uniek maakt is de ultra lange luisterduur. Met deze draadloze koptelefoon kun je ZEVENTIG uur lang achter elkaar je favoriete playlist luisteren, je favoriete serie kijken… Noem maar op. Met draadloze oordopjes is deze afspeelduur nooit te halen. In deze tijd kun je bijvoorbeeld reizen naar Sydney, weer terug en nog eens naar Sydney. Ben je geland? Dan heb je nog steeds genoeg 4 uur luistertijd over om naar je hotel te komen. Gebruik je de draadloze koptelefoon even niet? Na tien minuten laden kun je al weer twee uur extra luisteren, na drie uur laden is de koptelefoon helemaal opgeladen.

Rolfstone Focus, DE draadloze koptelefoon voor jou?!

We komen terug op de hoofdvraag van dit artikel. Wat wil jij met een koptelefoon? Als je behoefte hebt aan een koptelefoon met een voor je gevoel oneindige batterijduur, die comfortabel zit, active noise cancelling heeft en waarmee je op de draadloze koptelefoon makkelijk kunt navigeren met een swipe functie, dan is de Rolfstone Focus de draadloze koptelefoon voor jou.

De nieuwste draadloze koptelefoons hebben ANC

ANC? Active Noise Cancelling! Wil jij je even afsluiten van je omgeving? Even concentreren op wat je aan het doen bent? Gewoon rustig een filmpje of wat muziek luisteren? Dit kan nu nóg beter met Active Noise Cancelling. Goed, als alle nieuwste draadloze koptelefoons Active Noise Cancelling zouden hebben zou je vast geïnteresseerd zijn in wat Rolfstone speciaal maakt. Goed om mee te beginnen, wij zijn Nederlands! Dat maakt natuurlijk nog niet dat wij de beste keuze voor jou hebben. Wat dat wel doet is de ZEVENTIG uur lange accuduur die onze draadloze koptelefoon heeft. Ook zit er op de koptelefoon zelf een swipe- en touchfunctie. Hiermee kun je makkelijk switchen tussen het volume en/of de muziek die je afspeelt. Naast onze bluetooth oordopjes is de Focus dus een perfecte keuze!