Rolfstone

Bluetooth koptelefoon, super handig zonder draden

Een bluetooth koptelefoon kan handig zijn in allerlei situaties maar het allerhandigste is dat deze gewoon lekker draadloos is. Je bent helemaal vrij om te doen wat je wilt met de koptelefoon op. Zo kun je deze makkelijk gebruiken tijdens het werken, het koken, het sporten, het schoonmaken in huis.. Noem maar op! De verbinding van onze Rolfstone Focus is dan ook zeer sterk en je kunt zo je hele huis doorlopen en je mobiel in de bijvoorbeeld de woonkamer laten liggen.

Koptelefoon bluetooth is makkelijk te verbinden met allerlei apparaten

Het verbinden van de koptelefoon met bluetooth is super simpel en werkt met bijna elk apparaat. Dit kan bijvoorbeeld makkelijk met je telefoon, of dit een Android telefoon zoals een Samsung Galaxy is of een iPhone van Apple. De Rolfstone Focus is met elke telefoon te verbinden. Daarnaast is het ook handig om de koptelefoon bluetooth te verbinden met een iPad. Perfect om lekker op de bank ongestoord een serie of film te kijken.

Thuiswerken met een bluetooth koptelefoon, perfect voor het videobellen

Maar ook aan de laptop of een computer is de Rolfstone Focus bluetooth koptelefoon makkelijk te verbinden. Het grote voordeel hiervan is dat je ongestoord aan het werk kan met de Active Noise Cancelling aan. Dit dempt de achtergrond geluiden. Daarnaast zitten er ook microfoons in de koptelefoon. Dus ben je aan het videobellen via bijvoorbeeld Skype, Zoom, Microsoft Teams of Google Meet dan kun je dit perfect doen via de koptelefoon. Je bent dan duidelijk en helder verstaanbaar en je bent lekker wendbaar omdat deze draadloos is.

De bluetooth koptelefoon gebruiken met meerdere apparaten

De Rolfstone Focus kan niet tegelijkertijd verbonden zijn met meerdere apparaten maar heeft wel een handig functie om snel tussen de apparaten te schakelen. Aan de rechterkant van deze bluetooth koptelefoon zit namelijk een knopje en als je deze 2 seconden ingedrukt houdt dan ontkoppelt de koptelefoon van het apparaat waarmee deze is verbonden. En vervolgens gaat de Focus direct op zoek naar een nieuw apparaat om te verbinden. Dus dan hoef je op het nieuwe apparaat alleen even de Rolfstone Focus aan te tikken in de bluetooth lijst en je bent verbonden.

De bluetooth koptelefoon verbinden met een TV

Het is mogelijk om de Rolfstone Focus te verbinden met een TV. Echter is elke TV anders en kunnen wij niet over elk model met zekerheid zeggen dat dit werkt. Vaak zijn het de nieuwere smart TV’s die een makkelijk menu hebben waarmee je snel naar een Bluetooth menu kunt gaan om een apparaat te verbinden. Als jouw TV dit heeft dan is de Rolfstone Focus gewoon makkelijk aan te sluiten op de TV en kun je zelf genieten van de TV zonder dat iemand anders mee hoeft te luisteren.

De Rolfstone Focus verbinding is super stabiel en heeft geen vertraging

De Rolfstone Focus bluetooth koptelefoon verbinding is super stabiel en valt nooit weg. En ook tijdens het kijken van video’s op bijvoorbeeld Youtube of Netflix dan is er geen merkbare vertraging in de audio. Daarom is het een perfect koptelefoon voor al je entertainment. Daarnaast is het unieke aan deze koptelefoon dat deze 70 uur mee gaat op 1 lading. En dat is met de Active Noise Cancelling aan. Als je deze uit zet dan gaat de batterij 100 uur mee op 1 lading! Je kunt dus eindeloos genieten van muziek, video’s en meer zonder de batterij op te laden!