Rolfstone

Bluetooth koptelefoon, super handig zonder draden

Een bluetooth koptelefoon kan handig zijn in allerlei situaties maar het allerhandigste is dat deze gewoon lekker draadloos is. Je bent helemaal vrij om te doen wat je wilt met de koptelefoon op. Zo kun je deze makkelijk gebruiken tijdens het werken, het koken, het sporten, het schoonmaken in huis.. Noem maar op! De verbinding van onze Rolfstone Focus is dan ook zeer sterk en je kunt zo je hele huis doorlopen en je mobiel in de bijvoorbeeld de woonkamer laten liggen.

Rolfstone
Focus

ANC met ongekende
batterijduur

83 reviews

Rolfstone
Focus

ANC met ongekende
batterijduur

83 reviews

Rolfstone
Focus

ANC met ongekende
batterijduur

83 reviews

Een bluetooth koptelefoon of toch oortjes?

Een koptelefoon bluetooth heeft alle voordelen die oordopjes ook hebben. Denk bijvoorbeeld aan het snel kunnen schakelen tussen verschillende apparaten, active noise canceling en een gebruiksvriendelijke bediening. Maar er zijn ook genoeg verschillen tussen oordopjes en een koptelefoon. Zo is een koptelefoon groter, waar je oortjes gemakkelijk in je zak mee kan nemen. Vaak heeft een koptelefoon een langere gebruiksduur, omdat de accu groter is. Maar, in welke gevallen is het slim om een bluetooth koptelefoon te kopen en wanneer niet?

Lange luistersessies: Ideaal voor een bluetooth koptelefoon

Kan jij helemaal verdwijnen in een luisterboek, of een album van A tot Z luisteren terwijl je onderuitgezakt op je bank ligt? Dan is een bluetooth koptelefoon een goede keuze. Over het algemeen hebben koptelefoons een betere geluidskwaliteit dan oordopjes. Dit is niet omdat de technologie beter is dan die van bluetooth oordopjes. Maar, dit komt doordat een koptelefoon over je oren heen valt. Hierdoor wordt er zo min mogelijk achtergrondgeluid opgevangen door je oorschelp. Daarom is een koptelefoon bluetooth de beste optie als je graag urenlang naar audio luistert. Of dit nu het nieuwe album van Fresku is of een Harry Potter luisterboek, met een bluetooth koptelefoon vergeet je even alles om je heen.

Koptelefoon bluetooth is makkelijk te verbinden met allerlei apparaten

Het verbinden van de koptelefoon met bluetooth is super simpel en werkt met bijna elk apparaat. Dit kan bijvoorbeeld makkelijk met je telefoon, of dit een Android telefoon zoals een Samsung Galaxy is of een iPhone van Apple. De Rolfstone Focus is met elke telefoon te verbinden. Daarnaast is het ook handig om de koptelefoon bluetooth te verbinden met een iPad. Perfect om lekker op de bank ongestoord een serie of film te kijken.

Thuiswerken met een bluetooth koptelefoon, perfect voor het videobellen

Maar ook aan de laptop of een computer is de Rolfstone Focus bluetooth koptelefoon makkelijk te verbinden. Het grote voordeel hiervan is dat je ongestoord aan het werk kan met de Active Noise Cancelling aan. Dit dempt de achtergrond geluiden. Daarnaast zitten er ook microfoons in de koptelefoon. Dus ben je aan het videobellen via bijvoorbeeld Skype, Zoom, Microsoft Teams of Google Meet dan kun je dit perfect doen via de koptelefoon. Je bent dan duidelijk en helder verstaanbaar en je bent lekker wendbaar omdat deze draadloos is.

Samen gamen

Hetzelfde geldt voor als je vaak online aan het gamen bent. Het is van groot belang dat je de beste kwaliteit audio hebt en dan je de persoon aan de andere kant altijd goed kunt verstaan. Want, niks is zo vervelend als belangrijke informatie missen omdat je audio niet goed is. Doordat een koptelefoon bluetooth om je oorschelp heen valt, heb je geen last van achtergrondgeluid als je in gesprek bent. Met een koptelefoon bluetooth heb je vrijwel geen last meer van het geluid van kinderen die in de keuken aan het spelen zijn of van toeterende auto’s naast je balkon. Hierdoor kan je extra genieten van het intensieve spel wat je aan het spelen bent.

De bluetooth koptelefoon gebruiken met meerdere apparaten

De Rolfstone Focus kan niet tegelijkertijd verbonden zijn met meerdere apparaten maar heeft wel een handig functie om snel tussen de apparaten te schakelen. Aan de rechterkant van deze bluetooth koptelefoon zit namelijk een knopje en als je deze 2 seconden ingedrukt houdt dan ontkoppelt de koptelefoon van het apparaat waarmee deze is verbonden. En vervolgens gaat de Focus direct op zoek naar een nieuw apparaat om te verbinden. Dus dan hoef je op het nieuwe apparaat alleen even de Rolfstone Focus aan te tikken in de bluetooth lijst en je bent verbonden.

De bluetooth koptelefoon verbinden met een TV

Het is mogelijk om de Rolfstone Focus te verbinden met een TV. Echter is elke TV anders en kunnen wij niet over elk model met zekerheid zeggen dat dit werkt. Vaak zijn het de nieuwere smart TV’s die een makkelijk menu hebben waarmee je snel naar een Bluetooth menu kunt gaan om een apparaat te verbinden. Als jouw TV dit heeft dan is de Rolfstone Focus gewoon makkelijk aan te sluiten op de TV en kun je zelf genieten van de TV zonder dat iemand anders mee hoeft te luisteren.

Sporten met een koptelefoon bluetooth?

Kun je sporten met een bluetooth koptelefoon? Zeker weten, al hangt het wel een beetje af van de sport die je doet. Yoga met een bluetooth koptelefoon is misschien wat onhandig als je op je zij moet liggen en volledig wil ontspannen. Is het leg-day en ga je fitnessen? Dan is het prima mogelijk om dit te doen met je koptelefoon. Ook hardlopen of aan een rek hangen kan met de koptelefoon, dankzij het wireless heb je ook geen vervelende draden die in de weg hangen.

De Rolfstone Focus verbinding is super stabiel en heeft geen vertraging

De Rolfstone Focus bluetooth koptelefoon verbinding is super stabiel en valt nooit weg. En ook tijdens het kijken van video’s op bijvoorbeeld Youtube of Netflix dan is er geen merkbare vertraging in de audio. Daarom is het een perfect koptelefoon voor al je entertainment. Daarnaast is het unieke aan deze koptelefoon dat deze 70 uur mee gaat op 1 lading. En dat is met de Active Noise Cancelling aan. Als je deze uit zet dan gaat de batterij 100 uur mee op 1 lading! Je kunt dus eindeloos genieten van muziek, video’s en meer zonder de batterij op te laden! Zelfs onze wireless earbuds kunnen dat niet.