LogoRolfstone

Rolfstone Neo

True wireless earbuds.

Neo, nu nog kleiner.

De stijlvolle kleine oordopjes samen met de kleine oplaadcase zijn perfect voor dagelijks gebruik! Luister naar je muziek, bekijk je favoriete video’s of bel volledig handsfree. De Rolfstone Neo is zo klein en minimalistisch dat de oordopjes bijna niet zullen opvallen.

In totaal 30 uur aan muziek.

Luister tot 6 uur achter elkaar muziek. Wanneer je klaar bent met muziek luisteren plaats dan de oordopjes in de oplaadcase. In deze oplaadcase zit een batterij die ze onderweg tot 4 keer opnieuw kan opladen! Deze kleine oplaadcase is speciaal ontworpen om makkelijk onderweg te gebruiken.

Meer info

Direct aan, direct verbonden.

Zodra je de oordopjes uit de oplaadcase haalt gaan deze automatisch aan. Ze maken binnen 2 seconden verbinding met elkaar en gaan vervolgens op zoek naar een afspeelapparaat. Ben je al eens eerder met de oordopjes verbonden geweest en staat je Bluetooth aan? Dan verbinden de oordopjes vervolgens automatisch met je telefoon!

Specificaties

Handsfree telefoneren.

In beide oordopjes zit een microfoon. Zodra je de oordopjes gekoppeld hebt aan je telefoon en je wordt gebeld dan krijg je een melding. Neem het inkomende gesprek op door 1 keer op de knop te drukken van een van de oordopjes. Het geluid van de oproep komt uit biede oordopjes. De Active Noise Reduction technology filtert alle omgevingsgeluiden weg zodat je altijd goed verstaanbaar bent.

Stevige bass, heldere tonen.

De Rolfstone Neo oordopjes zijn meer dan alleen volledig draadloos, ze klinken ook nog eens geweldig! De bass wordt zeer goed benadrukt en het dynamische geluid vormt de perfecte soundtrack voor je dagelijkse leven.

Rolfstone Neo
True wireless earbuds
Rolfstone Neo