LogoRolfstone
Rolfstone over ons - ons verhaal

Over Rolfstone

Rolfstone is een Nederlands bedrijf. We zijn dus altijd bereikbaar én we spreken jouw taal. We houden de prijs laag, de kwaliteit hoog en de service persoonlijk. Hoe dat kan? Wij zijn rechtstreeks betrokken bij de productie, daardoor kunnen we snel schakelen. Iedereen bij Rolfstone weet alles over de draadloze oordopjes, dus servicevragen zijn zo beantwoord!

Dit zijn wij:

Jos Kneppers

Wanneer gebruik jij de Rolfstone oordopjes?
Ik gebruik ze vaak in de auto onderweg naar kantoor, voor het laatste nieuws. En op de fiets luister ik naar een goeie housemix. Met mooi weer fiets ik regelmatig naar het strand met de zon op mijn hoofd en muziek in mijn oren.

What is your role in the company?
Rolfstone is alweer mijn tweede ondernemersavontuur. Ik focus me vooral op de productie, de beste service en ben iedere dag bezig om de Rolfstone op allerlei manieren bekender te maken.Joris Beerepoot

Wanneer gebruik jij de Rolfstone oordopjes?
Voornamelijk onderweg in het openbaar vervoer of in de auto, en in de zomer tijdens het hardlopen. Ik luister naar de laatste hiphopreleases en housemixes van bijvoorbeeld Kölsch op Soundcloud. Ook hou ik van podcasts, mijn favorieten zijn ‘The Joe Budden Podcast’ en ‘Business Wars’. En ik maak veel gebruik van de handsfree-belfunctie in de oordopjes.


What is your role in the company?
Bij Rolfstone richt ik me op alles wat er online speelt. Zo heb ik de website ontworpen en gebouwd, en ben ik verantwoordelijk voor het promotiemateriaal. Ik ben degene die onze video’s filmt en bewerkt. En ik besteed veel tijd aan de innovatie van de oordopjes.Alfred Bes

Wanneer gebruik jij de Rolfstone oordopjes?
Ik gebruik ze tijdens het hardlopen en op het werk achter de laptop, om me beter te concentreren. Ik luister graag naar de podcasts ‘How I built this’ en het Nederlandse ‘Eindbazen’. Omdat onze Rolfstone-oordopjes draadloos zijn, kan ik makkelijk podcasts luisteren tijdens het koken, zonder dat ik mijn telefoon in de buurt hoef te hebben.

What is your role in the company?
Ik heb veel ervaring met fotografie en ben zelf grafisch designer. Alle foto’s op deze website, onze socialmediakanalen, verpakkingen en andere communicatie-uitingen zijn door mij ontworpen en gemaakt.

Wat maakt jullie zo'n goed team?
We hebben ieder ons eigen specialisme, kunnen snel schakelen en zo met elkaar mooie dingen maken.

Rolfstone kantoor locatie in Alkmaar

Het verhaal achter Rolfstone

How did we get the idea to create the earbuds?
Met een gemeenschappelijke voorliefde voor draagbare elektronica, zijn we op zoek gegaan naar nieuwe trends in deze markt. We kwamen uit bij volledig draadloze oordopjes; ideaal als je aan het sporten bent, tijdens een wandeling, op de fiets, of in de auto. Muziek luisteren en handsfree bellen zonder draadjes die in de weg zitten, een draadloze trend die het straatbeeld inmiddels domineert. En we merkten zelf al snel: als je eenmaal draadloos bent gewend, wil je niet meer terug!

Van idee naar product
Oké, volledig draadloze oordopjes dus. De volgende stap was onderzoeken wat er al beschikbaar was op de markt. We kwamen er al snel achter dat de enkele modellen die werden aangeboden, vaak erg duur waren en niet eens een echt goede verbinding hadden. Dus gingen we zelf op zoek naar producenten van volledig draadloze oordopjes. Na een lange zoektocht en intensieve testperiode, zijn we uitgekomen bij onze eerste producent. Met de jarenlange ervaring van deze producent in de wereld van draadloze oordopjes, heeft dit bedrijf altijd toegang tot de allernieuwste technologieën in de branche. Dit én de openheid die zij naar ons hebben getoond, is voor ons de doorslaggevende factor geweest om met deze producent in zee te gaan. De fabrikant bevindt zich in de Chinese stad Shenzhen, het centrum van de nieuwste technologie op het gebied van elektronica.

Keep on improving
Met de start van deze samenwerking, begon ook de verkoop van draadloze oordopjes. In kleine aantallen, om de markt te testen en om reacties van onze klanten te peilen. Al deze feedback hielp ons het product steeds meer te perfectioneren. Zo waren wij een van de eerste aanbieders van draadloze oordopjes met Bluetooth 5.0.

Rolfstone Neo

An open way of doing business

Wij zijn een open bedrijf. We staan open voor de feedback van onze klanten en we zijn transparant over de productie van onze oordopjes. Als klanten vragen waar de oordopjes vandaan komen en hoe het productieproces eruit ziet, dan geven wij een eerlijk antwoord.

Dat kan ook, want wij zitten met onze neus bovenop het proces. We bezoeken onze productiepartner regelmatig om dit mogelijk te maken. Zo kunnen wij waarborgen dat onze oordopjes op een eerlijke manier worden gemaakt.

Rolfstone Neo

Direct to you

For the best service

We want to ship to our customers without any reseller, this way we can always guarantee a great product quality. That's why the earbuds are only available on this website .. Have we missed something during our quality contol or do you have a question? Then we can offer a solution faster than a traditional shop.

In a traditional retail shop it can quickly take up to a couple days before there is a solution when you have a problem with the product.

At Rolfstone we can check your product with only a ordernumber and follow with a solution. To make this process even easier you can contact us via WhatsApp, phone or mail.

For the lowest price

We can keep the cost of the product low and move faster because we don't use any external parties from the production to sales. This way we can also implement the latest technology faster in our products and we can deliver these for a competitive price.

See Rolfstone compared to a traditional retailer below:

Factory
Rolfstone.com
Customer
Factory
Importer
Wholesaler
Retailer
Customer

Onze toekomstplannen

We werken hard om dé specialist op het gebied van draadloze audio te zijn en laten graag van ons horen. De volgende stappen zijn gericht op het uitbreiden van het assortiment en internationaal uitrollen aan de hand van onze kernwaarden: kwaliteit, direct, eerlijk en open.

Want to take a look?

Ons kantoor is gevestigd in Alkmaar in de kop van Noord-Holland. Ben je toevallig in de buurt en wil je een kijkje komen nemen? Je bent van harte welkom!

Rolfstone Neo
The smallest wireless earbuds.
Rolfstone Neo